divendres, 11 de març del 2011

Crònica del cap de setmana passat

Fins avui no he tengut temps per penjar la crònica del passat cap de setmana, ja que avui tenia un examen de fisiologia... Però la tenia pendent així què, allà vaig...

El passat cap de setmana ens varem desplaçar a Berga, a la concentració conjunta del CTCMC i la selecció catalana. Arribarem a Barcelona al dematí, a les 8:45 haviem quedat amb un company del centre per anar amb cotxe fins el camping de Berga on haviem quedat a les 10.

A les 10 arribàrem al camping, on deixarem els equipatges als bungalows. Només arribar em va impresionar molt la gent que hi havia, noms ilustres de la muntanya, començant per en Kiku Soler, en Jessed Hernández, Just Sociats o Pere Aurell entre d´altres! Uaaaaau! jeje El finde prometía!

Sortirem a rodar uns 20 - 30 min. per després fer sèries en pujada, el centre de tecnificació per una banda i la selecció per l´altre, de 5 de 1 min. recuperant un min. + 5 de 2 min. recuperant 1 min. + 5 de 1 min. recuperant novament 1 min. , després uns altres 20 - 30 min. de rodatge. Sensacions bones en general, es nota que encara no tenc el xip de la muntanya actiu al 100%. Tot aquest entrenament el ferem pujant i per als voltants del santuari de Queralt, quines vistes!


Després, sesió de estiraments, a sa dutxa i a dinar a les instalacions del camping, xerradeta i a descansar, que a les 6 teniem el pròxim entrenament! Una becadeta o almenys estar allargats perquè ses cames descansasin un poquet jeje

S´ horabaixa va tocar un rodatge de uns 30 min. seguit de un circuit de 6 estacions amb exercicis de propiocepció i reforç del tren superior i per acabar el dia... A relaxar-se al circuit d´aigües termals del campinng! jeje una varitable passada fer entre d´altres coses el canvis de temperatura per les cames... Ens deixà a punt per sopar i anar a domir!

Diumenge a les 8 tothom aixecat per berenar, a les 9:30 sortirem cap al parc natural del Cadí-Moixeró, per les muntanyes del voltant del refugi de Sant Jordi, varem fer un entrenament de resistència aeròbica en muntanya, de més de dues hores de durada i on vam acumular 1.200m. de desnivell! Molt bones sensacions, corrent molt a les baixades! Encara que hi ha gent que està molt però que molt loca jeje, tocarem zones de baixada amb neu... i sense frenar massa jeje i clar, com a resultat hi va haver un parell de culades i haver de clavar ses ungles a sa neu per no seguir patinant per avall!


Sesió de estiraments i tornarem cap al camping, dinàrem, reunió tècnica dels pròxims objectius i planificació un poc de la temporada i tornada cap a Barcelona per es vespre tornar cap a madrid!

Un bon cap de setmana, molt divertit, vaig disfrutar com un nin petit, aprenent i coneixent gent d´un nivell increïble! Molt bon rollo, m´agrada, m´agrada!

Amb tot això... Com vos podeu imaginar, estic loco per fotre canya a sa muntanya jeje encara que es prest encara, no estic al 100% per la muntanya, però poc a poc, sa temporada és llarga i promet!


Pas a pas!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada