dilluns, 28 de març del 2011

Crònica campionat d´espanya de cross universitari

Dissabte em vaig desplaçar a Astúries, per participar al campionat de cross universitari, com l´any passat ens varem reunir tots els atletes universitaris de madrid per anar junts amb l´autobus que posen totes les universitats, ens esperaven unes 6 horetes de camí (casi res jeje).

Entre parades i tot varem arribar a les 18:15 a Oviedo, on anarem a recollir les acreditacions i cap a La morgal, molt aprop de Oviedo, on teniem l´hotel. L´hotel resultà que estava més perdut que nose que jeje per davora una autovía... Noltros que voliem sortir (a fer sa passejadeta de després de sopar clar jeje)

Ens canviarem i anarem a estirar ses cames 20 minutets de carrera contínua pels voltants de l´hotel, després una bona dutxeta i a sopar: Arròs fred amb un ou estrellat i "salsa" de domàtiga, ho pos entre cometes perquè estava més aigualida que nose que i sense sal... El segon plat un poc de carn (si era carn jeje) i un parell de patates fregides (precongelades) jeje en fin.. no vull ser quejica però el menjar va ser bastant dolent... (que no crec que els hi costàs de materia prima ni un €)

Al cent demà ens aixecarem damunt les 8 per berenar i sortir amb la maleta feta ja cap al circuit on haviem de córrer. Arribam al circuit, era una passada, bastant ben organitzat i tot herba. També era bastant repidet, només dues pujadetes (que per noltros no es ni això jeje) i una rampa amb caiguda per tallar un poc el ritme i fer la carrera un poc dura.

Entram a la cámara de cridades prestet, encalentim per dins la sortida uns minuts i ens criden perquè ens coloquem als caixons de sortida... Moment més tens del dia jeje esperant la pistola que dóna la sortida...

Sona la pistola, i sortim... la sortida es lenta, el que fa que em pugui colocar bé, eren 5 voltes a un circuit de 2 km... Així que amb tranquilitat anarem tirant, 1, 2, 3, 4, 5... Meta!


Molt content, molt bones sensacions jeje ses cames tornen a anar lleugeres, el temps tot i que crec que li faltaven alguns metres al circuit per completar els 10 km va ser molt bo, 34:10! (3:25/km) a un cross!

Aquestes sensacions em donen molts d´ànims per seguir lluitant, ara a la muntanya i començar la temporada amb força, la xispa la tenc i la vaig guanyant així que el punt feble que era el plà el vaig millorant!

Ah... se m´olvidava, també era el meu aniversari jeje ja me faig gran... Salut i km per molts d´anys!


Pas a pas!

6 comentaris:

  1. Molts anys per ahir que no ho sabiem....

    ResponElimina
  2. Enhorabona per aquest gran temps! i molts d'anys per ahir crack!

    ResponElimina
  3. jajaja dins es cross som un paquet!
    es 97 de 159 universitaris... jeje
    es primer va fer 29:11!
    mira com corren... brutal!

    ResponElimina
  4. Primera vegada que entro a aquest blog.

    3:25/Km és molt bon ritme. I només vas quedar a la segona meitat... Vaja nivell!
    No he provat mai les curses de muntanya. Algun dia hauré de fer-ho...

    http://guixerunner.blogspot.com/

    ResponElimina