divendres, 12 d’abril del 2013

Trineu Benasque

Aquest cap de setmana ens desplaçarem a Benasque, a córrer per equips una prova singular, es tracta de una prova que estic segur que arribarà a agafar afició, ja fa 2 o 3 anys que es van disputant i cada cop hi ha més participació.

Es denomina trineu, tri perquè uneix tres modalitats i neu perquè... Doncs perque té a veure amb la neu suposo jeje, es tracta de les modalitats de btt, córrer i esquí de muntanya. Enguany ja s´han disputat curses d´aquestes característiques a Andorra i La Molina i cada organització alterna una mica l´ordre de les 2 primeres disciplines, acabant sempre amb esquí de muntanya.


La de benasque comença amb btt, després trail running i esquí, el nostre equip Blue Motors - OS2O estirà format per: Xavier Jové a la btt, que si no el coneixeu, és company de entrenaments i de centre de tecnificació de curses, va molt bé amb bici, curses verticals i enguany a duatlons, i tot això essent del 1994, un crack que cada vegada domina més disciplines! El meu germà Manuel farà la part de córrer i jo la de esquí!


El recorregut són 12,8 km´s amb 445 de desnivell + de btt per benasque, 4,8 km´s de córrer amb 517 de desnivell + pujant de benasque a Cerler poble i acabant amb 5,9 km´s de esquí de muntanya, amb 750 de desnivell + pujant de Cerler poble fins a Ampriu.


Ja veurem com va, segur que ens ho passarem d´allò més bé!

Pas a pas!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada