diumenge, 7 d’abril del 2013

Cursa Montserrat

Aquest dissabte ens hem desplaçat a Monistrol de Montserrat, municipi on es realitzava la montserrat skyrace, cursa que ofería dos recorreguts als participants, un de 12 km i l´altre de 22 km.

Tant jo com el meu germà, hem participat a la cursa curta, de 12 km´s per ordre de l´entrenador que trobava que a dues setmanes de la primera prova important de la temporada, valía més fer alguna cosa curteta que no deixés gaire cansat el cos, a més que venim de setmanes amb bastant de volum i hem d´anar espavilant el motor.


La cursa tenía una llargada de 12 km´s i un desnivell positiu de 500 metres, força explosiva, una pujada i una baixada bastant tècnica.
 
Hem començat el primer km o aixi, que era neutralitzat, tot i així, hem anat a un "ritmet" de 3:40 min/km, , darrera el cotxe de la policia jeje sense espitjar massa, les sensaciones eren bones!

I res, una vegada el cotxe s´ha aturat, a ficar ritme, poc a poc, conseguint despenjar a tots els rivals i anar en solitari pràcticament tota la cursa.

El nivell tampoc era destacable però les sensacions han estat d´allò més bones! I això que encara trobo a faltar una mica de xispa, el volum es nota! Una vegada era a dalt de la pujada he mirat el cronòmetre, 38 minuts crec que he vist... Molt, molt bé el ritmet gairabé tot corrent a bon nivell jeje això m´ha encoretjat a baixar bastant rapidet i intentar baixar de la hora com m´havia plantetjat a principi  de cursa...

Finalment no només he baixat de la hora sinó que he anat més bé aprop dels 50 minuts!!!


Encara que la mitja que posa de 4:24 min/km no és real, el gps m´ha marcat 11,6 km... i per tant ritme de 4:30... Que tampoc està malament... jeje


Molt content de començar guanyant la temporada, però falta pulir coses, entre d´altres unes molèsties al genoll, a veure si amb uns dies de "descans" s´envàn i conseguim enfilar de bon de veres la temporada, malament no anam... Això... Pas a pas!
 
El meu germà també ha fet bona cursa, finalment 3er de la general a 30 segons del segon!
 
Gràcies a Blue Motors i OS2O per confiar amb nosaltres!


Pas a pas!!!

1 comentari: