dijous, 10 de febrer del 2011

Secció de material

A partir d´ara i cada vegada que trobi alguna novetat interessant en quant a material en xerraré un poc al blog, ja que és una part important a l ´hora de córrer sigui la superfície que sigui.

Crec que es un tema que ens agrada, el veure els nous models y de la manera com se´ls enginyen perquè canviem de sabates i gastem dobers jeje. Acaben de treure els models d´aquesta temporada i ja pensen amb la següent!

Jo sóc fidel a les salomon, perquè per ara m´han donat molt bons resultats, encara que si es cert que es capolen amb un no res, o les meves almenys. També he de dir que per rodatges utilitzo les brooks cascadia, les que ens recomani el nostre amic Toni i sa veritat que també van molt bé, tenen molta estabilitat i molta amortiguació. Cada persona i cada peu és un món!



Fa vàries setmanes que al facebook de salomon anunciaren un poc les novetats de cara a l´any vinent, i m´he posat a mirar un poc si hi havia més informació per blogs, págines web, etc... He vist les novetats que entre elles hi ha... Evolucions de les speedcross, nova versió de les xt-wings slab y la sortida al mercat de les spikecross.

Les spikecross:

Venen a ser el model speedcross un poc modificades i amb la carecterística que es poden adaptar una espècie de claus per avançar damunt terreny nevat, encara la informació que hi ha no es veu molt clar com es aquest sistema, per lo tant haurem de esperar a veure més informació per valorar la seva eficàcia, encara que crec que nosaltres no le sutilitzarem jeje no crec que siguin molt compatibles amb el terreny de mallorca, encara que nevi. Pens que serán més haviat per córrer a alta muntanya on hi ha moltanneu i poca roca jeje, per el trail de font romeu per exemple o alomillor li anirien molt bé ara mateix a n´en Toni.

També sembla que aquesta idea ja la comercialitza la marca lasportiva, que té dins el seu model de parescut a les speedcross amb 2 versions diferents:

Les crosslite:


Les crosslite, més normal de veure i que és utilitzada bastant per la península i també l´he vista a algú de mallorca.

Versió Crosslite 2.0, nou model d´aquest any.


Les crossover:


La versió per a córrer especificament per la neu o el gel, que són les que es podríen comparar amb la versió que salomon treurà, amb les spikecross. Són altesper evitar l´entrada de neu, de goretex i ja duen les polaines integrades. Aquí teniu un video promocional on expliquen un poquet sobre aquestes sabates:





També salomon ha tret alguna versió de sabates amb polaina incluida, en concret les XA slab pro 3.
Tornant a Salomon, també treuran noves versions...

Les speedcross 3:


Un nou model molt parecut a les speedcross pero encara més agresives, que per el que m´he informat estan pensades específicament per córrer amb fang i que no et quedi aquest aferrat a la sola, diseñades per els corredors de muntanya anglesos , són les fellcross 1:


Així com també les versions noves de les xt wings slab o de les XR crossmax neutral.


Pas a pas amb les sabates adecuades... o no? jeje

Abebe Bikila, guanyador descals de la marató olímpica de Roma (1960)



Només queda dir, Força toni! Tots amb tu! Segur que haviat tornarà a marcar el GPS i et quedarà molt poc per arribar!







1 comentari: