dimarts, 14 de desembre del 2010

Superació

Avui a volei hem jugat al sitting-volleyball un esport paralímpic on poden participar persones amb una cama tallada, amb les dues, persones amb discapacitats psicològiques y també persones sense cap deficiència, els equips solen ser mixtos.

Aquí teniu un video, sa veritat es que aquesta gent ha de tenir un esperit de superació brutal, es més que difícil desplaçarse d´assegut.



Mentres jugàvem, m´he començat a resentir l´esquena, ja que et desplaces ajudante dels braços, supòs que els exercicis de braceo que varem fer ahir a l´entrenament també han ajudat a que apareguessin aquestes molèsties.

Però bé avui s´ha entrenat com qualsevol dia, no hi ha excusa, un antinflamatori i per andavant! jeje Han tocat 45 minuts de rodatge més 15 rectes de 100 metres aproximadament tornant a trot.

A més, m´he posat el següent video i qualsevol no surt a córrer jeje, que el disfruteu!



Esper dormir bé i demà estar a tope per seguir entrenant!

Salutacions, pas a pas!

1 comentari:

  1. Wei Pere!

    Amb molèsties i tot a entrenar sense excuses! Me queda molt per aprendre encara! jeje

    Te volia comentar que per lo que t'he llegit aquests dies, pareix ser que la metodologia de treball de la teva universitat i de la meva pareixen ser molt semblants! Aquí també hem vist el "sitting-volleyball" i en biomecànica també utilitzem el mateix programa (ATD)...

    Salut!

    ResponElimina