dijous, 9 de desembre del 2010

Dijous intens

Avui dijous he tengut 8 hores de classe... desde les 8:30 fins a les 16:30. Entre d´altres clases he tengut biomecánica, on esteim aprenent a fer un análisis de la nostre forma de caminar i més andavant de la nostre técnica de córrer. Per analitzar utilitzam una cámara de video y després un programa que es diu ATD que permet anar fotograma per fotograma i medir amplitud de pas, el temps entre fase i fase de la técnica de cursa... Molt interesant i molt per aprendre jeje.

En acabar, a les 16:30, cap a casa y a entrenar! Una hora de rodatge suau... no més de 140 pulsacions aproximadament, per uns paisatges magnífics amb culada incluida jeje per culpa de una baixada pronunciada que estava plena de fulles bañades i que ha plogut molt aquests darrers dies.

Després... Estirar, una dutxeta i visita a nes fisio, a pagar perquè un tio te fiqui mà i te faci mal jaja ja me diràs! Però bé es més que important, sobretot ara a principis de temporada, sol anar-hi cada 3 setmanes, un mes com a máxim.


Ara a fer un treball de didáctica i a geure que s´ha de descansar... sort que demà començ ses clases a les 10:30 jejeje!


Un saludo amics! Pas a Pas!

P.d. Intentaré aquest cap de setmana penjar algunes fotos de els paisatges per on surt a córrer.

1 comentari:

  1. Pere, bona la has feta, ara tindràs que estodiarmos sa trepitjada a tots els que no entenem des tema, jejeje.
    No diguis res des fisio que sabem que te agrada que t fiquin ma.
    Una aferrada forta i bons entrenos.

    ResponElimina