dimecres, 26 d’octubre del 2011

Primers Cross

Tothom quan comença un periòde de entrenament ho fa, normalment, amb un/s objectiu/s que fan que els entrenaments vagin encaminats a estar bé aquest dia o a fer tal marca.

Es important, com em varen ensenyar a psicologia de l´esport, fixar-se un objectiu real, no massa lluny de les nostres possibilitats però tampoc massa assequible ja que el primer pot conduir a una desmotivació quan no s´aconsegueix i el segon pot conduir a un estat d´ànim massa eufòric no real amb el nivell que es té.

D´aquí també a la importància de en pretemporada o a ses curses de preparació per afrontar un objectiu seleccionar bé aquestes i així arribar amb un nivell òptim de motivació, concienciat amb el nostre nivell real.

Per això, ara a principis de temporada de cross és important anar agafant forma tant física com de psíquica, que encara que amb aquest especte consider que estic bastant "sencer" jeje mai s´ha de olvidar, és important autorregular-se.

Ses primeres proves a ses que m´enfrontaré seràn dures, amb nivell, molt de nivell jeje però bé, enlloc de córrer per disputar sa cursa o almenys quedar per adavant com he fet aquesta temporada de muntanya, ara en s´hivern, a sa temporada de cross toca sufrir per fer sa cursa lo millor possible, olvidant-se de classificacions i centrant-se amb els ritmes i les sensacions.

També es pot fer una comparació amb els temps dels altres anys però tampoc massa perquè les condicions meteorològiques poden canviar l´estat de duresa del circuit.


Aquestes dues proves són el Cross internacional de Llodio y el Cross internacional de la Constitución a Alcobendas. Es tracten de crosses de un altíssim nivell on i participen atletes africans i europeus que es guanyen la vida amb aquestes curses i que si un es descuida li poden fins i tot agafar volta!


Per tant com he dit anteriorment mirarem de fer-ho lo millor possible i que me serveixin per anar agafant sa forma!


Pas a pas!

2 comentaris:

  1. Ha de ser guapo participar a aquests 2 crosses tant famosos i de tant nivell.
    Ja contaràs com han anat!

    ResponElimina