divendres, 28 d’octubre del 2011

Final de la Copa Balear: Emoció pura!

Es final de sa temporada balear de curses de muntanya està aquí! Només queden dos dies per saber qui serà el nou guanyador de sa copa i ses prediccions no están gens clares...

Vos faig aquí ses meves reflexions (sense ánim de ofendre a ningú)...

Sa copa la guanya el millor de 5 proves mentres que en realitzi una de cada categoría: A, B, C.

Com ses A valen més en especial el Tomir contaran es Tomir, 2A, 1 B i 1 C.

Així que com el Tomir es categoría especial (val el doble) podem descartar als que no participaren a n´aquesta prova, quedant així només 6 corredors com a candidats:
  • Toni Luque
  • Tolo Fiol
  • Juan Navarro
  • Pep Frontera
  • Andrés Callejón
  • Dani Muñoz
Qui dels 6 s´enportarà sa disputadíssima copa?

Posant que la copa s´acaba ara i només es puntuen les 4 millors, quedaria així:



Uns dels aspectes clars i que condicionaran al màxim la clasificació final és sa participació o no del nostre crack indiscutible, el campió de la copa del món de l´any passat, Tòfol Castanyer, està inscrit i posem que finalment i participa ja que d´aquí a unes setmanes com vaig anunciar competirà a Argentina i voldrà provar-se.

En aquest cas, si en Tòfol i participa i guanya (el que semblaria el més lògic) s´enduria els 500 punts del primer classificat i tot dependria després de la diferència que els hi treuria als aspirants i la que els aspirants es treurien entre ells.

Un altre aspecte es el número de proves A realitzades per cada un dels 6, és a dir els que han anat a les 2 A disputades fins ara (Sóller i Teix) en el cas de que Massanella no els hi sortís massa bé tenen aquesta carta, sa puntuació que varen fer. Els que no han fet les dues A son en Toni Luque, en Joan Navarro i en Pep frontera que no tenen aquesta carta.

Així si la copa s´acabàs ara i putuasin les 5 millors quedaría així:


Per aquests tres corredors és necessari puntuar i a més bé al massanella i pels altres tres pues millorar la puntuació de la millor de les dues A, en el cas de en Tolo Fiol millorar els 420 punts fets al Teix, igual que en Dani Muñoz que ha de millorar els 425 i igual que en Andrés Callejón que va fer 411, el perquè d´aquestes "baixes" puntuacions, doncs la participació en el Teix de en Tòfol.

Com veis sa cosa està més que ajustada i si hagués de fer un pronòstic diria que serà cosa de 2...

Però qui guanyarà? Això ho sabrem diumenge! jeje

Sort a tots! Els que teniu opcions per la copa, els que anau a per el campionat o simplement els que anau a disfrutar d´aquest maravillós món!


Pas a pas!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada