dimecres, 27 de febrer del 2013

Cursa la Cameta Coixa

El passat cap de setmana, hem vaig desplaçar a les terres de l´Ebre a una concentració de la selecció catalana, on vam entrenar el cap de setmana i sobretot, vam gaudir de bons moments entre companys.

Aquí teniu la crònica que vaig escriure al blog de un company i que us recomano que li pegau un vistazo, AVENTURAS POR MALLORCA.

Això acaba de començar, ara ens posam les piles a córrer i poc a poc anirem encarant els objectius, el calendari ja està decidit, però falta saber la data exacte del campionat de Espanya de la meva categoría, la categoría promesa, prova que serà el gran objectiu de l´any. Intentarem millorar la 2a posició del 2012, però sobretot seguirem disfrutant i donant lo millor de jo!


A més, ens anirem obrint camí dins la categoría absoluta, disputant cuses a nivell autonòmic, nacional i inclús internacional!

En tenir la data del campionat publicaré el calendari sencer, però també avanço que la temporada per mí començarà a final de Abril, amb la primera prova de la copa de Espanya!


Ara només queda lluitar dia a dia, entrenament a entrenament!

Km a km, pas a pas!

1 comentari:

  1. Així que quasi mitja cursa amb un jamón a s'esquena, eh!!
    Vaja crack!!

    ResponElimina