dilluns, 9 de maig del 2011

Cuerda del hilo

Ahir varem anar al poble El Bolao, a la serra de Madrid, on es disputava una original cursa de muntanya. Es tracatava de la cursa per relleus Cuerda del Hilo, una cursa de muntanya que consta de 13 km aproximadament, 8 de pujada i 5 de baixada. Es fa per parelles, un component realitza el primer tram de 800 metres positius de pujada y l´altre l´espera adalt per agafar el relleu i fer la baixada fins a meta.

Hi vaig participar amb el meu entrenador y també corredor de la selecció madrileña de curses de muntanya, David Galindo, fent jo el primer tram del relleu i per tant la pujada i ell la resta de cursa.


La sortida era a les 10:30, no hi havia molta participació però si que la poca que hi havia era de qualitat, es dona la sortida i començam a un ritme alegre però que es pot dur, els primers 2 km més o manco es posa a estirar un atleta, es un tram "fàcil" per la gent que no està acostumada a la muntanya, pista forestal que pica un poc per amunt.

Però passat aquests primers km, quan el recorregut ja va per dins cami un poc tècnic (no molt comparat amb Mallorca) l´agafo i el pas, a partir d´aquí torno a ser el conill a perseguir jeje com a Arratzu. Queden ni més ni manco que uns 5 - 6 km per andavant, els més muntanyers i toca espitjar per donar una avantatge còmode al meu company.

Al final arribo adalt bastant bé, corrent bastant i amb un bon marge amb el segon, uns minuts que varen anar molt bé al meu company jeje així no hagué de arriscar tant a la baixada.

Finalment primera parella a meta, amb temps rècord! I també millor parcial de pujada (46:30 aprox.) així que molt content, van dos caps de setmana seguits amb bones sensacions i bons resultats, a seguir fent feina, lo més segur es que no sempre vagi tant bé com aqusts dos caps de setmana però bueno jeje farem feina per intentar-ho evitar.


Una algría compartir pódium amb el teu entrenador!





Pas a pas!

2 comentaris:

  1. Quin crak, estic content de que sa feina doni els seus fruits. Arta a disfrutar de ses curses i a seguir entrenant.

    ResponElimina
  2. Collons! No atures de guanyar, eh!
    Algun dia hauré de provar una cursa de muntanya, que per ara sempre he corregut a asfalt

    ResponElimina