divendres, 8 de març del 2013

Calendari 2013

Idò sí! Això ja ho tenim aquí!

A falta de 4 setmanes per l´inici oficial de la temporada, ja puc dir que tenc el calendari més o menys tancat!

Està clar que pot haver modificacions, però si tot va bé i seguim la dinàmica prevista, aquestes seràn, com a mínim, a les proves on participaré!



L´objectiu de la temporada està clar: Campionat de Espanya de la meva categoría, la categoría promesa.
Així que com a principal objectiu, la temporada anirà enfocada a estar en les millors condicions possibles en aquesta cita, que serà el 21 de Juliol a Zumaia, coincidint amb la prova de copa de Espanya, amb un recorregut de 30,5 km!

A part, com podreu veure, tenc previst participar a 3 proves de la copa de Espanya, amb l´objectiu de anar introduïnt-me en la categoría absoluta a nivell nacional, on de ben segur hi haurà molt nivell, però aspirarem a estar el més alt possible i estiría molt content si aconseguís un top 10 absolut a la classificació final! Encara que no aconseguir-ho no serà per res una decepció si ho he donat tot no, ja farem balanç al final!

A part, anirem participant a proves de renom, com poden ser el km vertical de Cara Amón, puntuable per a la copa del món de km verticals i on de ben segur hi haurà molt nivell! A part de alguna cursa internacional, encara a falta de tancar quina, però possiblemente Sierre Zinal, on l´objectiu serà clar i comú amb totes les proves: Disfrutar i donar-ho tot!


Un cop més agraïr a tota la gent que m´ajuda per fer el dia a dia més fàcil, la meva família i els meus col·laboradors, moltes gràcies!

Lo més fàcil ja està fet, ara tocarà lo més dur, seguir fent feina, dia a dia, pas a pas, amb il·lusió i ganes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada