dimarts, 19 de febrer del 2013

Cap de setmana mogut

Aquest passat cap de setmana ens vam desplaçar a Andorra divendres, on teniem una cronoescalada dissabte dematí, puntuable per la copa Catalana de curses verticals de esquí,  per ja fer les 5 èna de la temporada i així ja tenir les 5 de 7 totals per puntuar.

Va ser una cursa en poc participants però amb un bon nivell, almenys els que hem van quedar just pel davant!
Sa veritat es que sortia una mica sense motivació, amb por per veure quines serien les sensacions després de un parón de una setmana degut a unes molèsties al peu i havent treballat la mateixa setmana durament força del tren inferior al gimnàs. 

Vaig sortir relativament tranquil, anant poc a poc a trobar bones sensacions sense passar-me de ritme ja que eren uns 850 metres de desnivell + acumulat en 6 km´s, amb zones molt planes, on s´havia de patinar o lliscar de valent, tècnica que encara no dominam gaire jeje


Hem vaig ficar a bona roda i tira tira van anar passant els metres! Fins arribar a una satisfactòria 7èna posició absoluta i 1 er sub-23, encara que no hi havia premis per aquesta categoría.

Després, diumenge, ens vam desplaçar fins al centre de tecnificació de Ripoll, on teniem les proves de control del centre de tecnificació de la federació catalana (FEEC).

Vam fer un test de potència, un de velocitat i una mini prova vertical, tot elles van anar prou bé tot i que algo de fatiga tenia del dia anterior jeje però bé proves passades i cap a casa!

A seguir entrenant dur, que això no ha fet més que començar!


Pas a pas!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada