dijous, 15 de novembre del 2012

Productes 3Action

Fa un parell de setmanes que 3action em va facilitar un lot de productes perquè els provés, sobretot cercava productes de qualitat, que funcionessin i que tinguessin una bona digestibilitat. Així que he anat provant els productes i vos els aniré descrivint a continuació.

Productes 3Action:

•Nougat Blocks: Hidrats de carbono presentats en una espècie de torró amb trossets de neules, fruits secs formant una pasta dolça. Es presenta en 3 blocs per poder dosificar la menjada, útil per menjar alguna cosa sòlida i diferent en les tirades llargues, ja sigui amb bici, corrent...
•Barretes energètiques: Barretes energètiques que aporten l´energia necessària en forma d´hidrats de carboni abans o durant l´exercici, varis tipus amb cafeïna, i amb sa característica de que no es fon la xocolata! Perfecte pels dies de rodatge llarg o les sortides llargues amb bici.
 •Recuperant: Mescla d´hidrats i proteïnes que aporten la dosis necessària per recuperar-se muscularment o assimilar bé dels entrenaments exigents. Dóna excel•lents resultats les setmanes de alta càrrega.
•Beguda isotònica: Sals minerals amb molt bon gust, digestiblement com tots els productes, excel•lent, a més de tenir la increïble peculiaritat de que es pot beure calent! Ideal ara que ve l´hivern per beure-ho a mode de infusió. Aquest hivern entre sessions de esquí beurem 3Action!
•Carbofruit: Una de les agradables sorpreses que m´he endut, les tabletes carbofruit, unes porcions de fruita que ens ofereixen carbohidrats de una manera diferent a les barretes, per variar una mica. Una delícia pels que ens agrada el dolç! En sortides llargues no pot faltar.
•Energy Tabs: Es tracta de les típiques tabletes de carbohidrats, glucosa d´absorció ràpida i lenta. Es poden prendre fàcilment sense aigua ideals tant per rodatges un poc més curts com per quan detectem una falta de glucosa en tirades més llargues.
•Gels: La peça clau que cercava eren els gels, de cara a la temporada que ve necessito trobar uns gels que el meu cos accepti digestivament i per ara els gels 3Action no m´han donat cap problema! Són increïblement suaus i han complit les dues vegades que els he provat. No poden faltar a la butxaca en qualsevol exercici de més de 1 hora i poc!
 
El secret dels productes 3Action són que la marca controla en tot moment el Ph dels seus productes, el que fa que digestivament siguin una passada i no donin cap problema.

No tenen res a envejar als productes de les grans marques, 3Action és una gran marca!

Vos convido a que passeu per la seva web si voleu més informació, a més podeu trobar interessants packs de prova, perquè els tasteu i comproveu la seva gran qualitat!

Web de 3Action

Pas a pas, amb el millor suport, tirarem endavant i disfrutarem del que feim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada