dilluns, 28 de gener del 2013

Entrada en el Blog de OS2O

Avui han penjat una petita entrada al blog de la marca OS2O, marca de roba esportiva de muntanya que colabora amb nosaltres a partir d´aquest 2013 com a imatge, desarrollar i testar prendes, colaborar activament amb ells!

Per ara només tenc bones paraules per la marca, de debó, bona qualitat a un bon preu!

No dubteu en passar-vos per la seva web i veure la seva gama de productes!

Aquí teniu l´entrada de presentació.


Pas a pas!

diumenge, 13 de gener del 2013

Campionat de Catalunya de Cronoescalada de Esquí

Aquest passat dissabte dia 12 de Gener, vaig disputar el campionat de Catalunya de cronoescalada de Esquí de muntanya. La prova era a l´estació gironina de Vallter 2000, on tot i haver-hi molt poca neu, si que va fer molt de fred!

Temperatures de -4 o més graus que van fer que la prova fos bastant dura, sobretot la segona pujada. La cronoescalada tenía un format de dues tandes,on haviem de superar un desnivell de 333 metres positius en poc més de 1,5 km... Així, era una prova molt explosiva, la primera sortida, en massa, vaig sortir a segona fila, havent de salvar quolque caiguda a l´inici perquè era molt estret.

Tot i així, desde el primer moment, les sensaciones van ser molt bones, i el fet de tenir les referències dels bons va fer que sorprenentment, hem situés bastante bé, acabant la primera tanda en 5è lloc, no molt enfora dels primers.

Perseguint els primers classificats (al fons, de vermell i negre)

Ara tocava llevar les pells, baixar, i afrontar una segona tanda, aquesta amb un format diferent, sortida cronometrada individual, així, tot i tenir algunes referències dels capdavanters al davant, aquesta seria un poc més complicada de controlar el ritme, però bé, només era una pujadeta més jeje.

No vaig acabar de trobar el ritme o la mentalitat de sufrir sense tenir una referència directe de com anava, però be, així i tot, amb els 30 seg. que perdía respecte la primera, aconseguía mantenir el 5è lloc general i 2n sub-23 al campionat, darrera tot un crack com és en Genís Zapater que va guanyar la prova.

El meu germà Manuel també realitzà una bona cursa i aconseguí un 11è lloc de la general i un 3er lloc sub-23.

Molt bones classificacions tot i que s´ha de dir que faltaven alguns cracks que eran a al copa del món de l´especialitat!

Classificació

Ara ja deixarem un poc de costat les competicions de esquí per dedicar tot l´esforç a preparar la temporada de curses per muntanya 2013, ons ens esperen grans reptes!


Salut i km´s , pas a pas!

divendres, 4 de gener del 2013

Final de 2012!

Ja hem acabat un any més, un any que hem acabat amb una nova modalitat, l´esquí de muntanya.

Acumulam molt de volum amb molt bones sensacions, disfrutant de la neu i a més participant al campionat d´Espanya de cronoescalada, a la Molina.

Una pujada de 650 m+ en 3,5 km aproximadament, amb un terreny molt variat, començant i acabant amb pla i enmitg unes bones pujadetes jeje.


Resultat 4 sub-23 i 26 absolut,  massa bé si es té en compte que fa un mes que provavem per primera vegada aquest esport i que l´hem practicat unes 15 sessions!

Els primers van volar als terrenys plans, on per la meva mancança tècnica, s´em feia més difícil poder seguir-los.

Però bé, hem de possar els peus a terra, frenar un poc i recordar perquè practicam l´esquí de muntanya ara, una forma diferent de fer pretemporada, beneficiar-mos dels efectes que té com a poder realitzar volum minimitzant les possibilitats de lesió, guanyar nivells de força, increment del nivell de VO2 máx. per la mobilització de tots els segments del cos...


Seguirem caminant, pas a pas, sempre andavant!