diumenge, 8 d’abril del 2012

Crònica Raid Xermade

Fa dos caps de setmana, com vaig anunciar vam anar a fer un raid, sa experiència fou realment molt guapa, dura però guapa.

Constava de un recorregut on haviem de córrer, pedalear i remar, tot amb orientació.

Gràcies a un amic, ens van trobar un company vasc que amb bici i orientant era realment molt bó, així que el tema orientació el teniem resolt però amb sa bici va tocar sufrir jeje.

Vam començar la primera secció de orientació molt despistats i perduts jeje s´ordre de balizas no va ser el més correcte però això va fer que la segona secció i la resta de raid el fessim remontant i agafant equips, automotivant-mos.

Vam agafar sa bici i començam realment molt ràpids, remuntant gràcies a que en Pedro clavava molt la orientació, baliza a baliza vam anar fent km, tocava sufrir a ses rampes pel molt poc entrenament que faig amb bicicleta, no estic acostumat.

Però acabam el tram dignament, agafant equips i toca fer el trekking, que vam fer bastant ràpid, corrent molt i sense gaires dificultats per trobar ses balizes.

Una vegada acabat es trekking, ja duiem un poc més de 3 hores, tocava posar-se a pedalar un altre vegada, fins a un lloc on haviem de deixar ses bicis per córrer fins a l´embalssament on vam fer la secció de rem, feia temps que no remava, però el tram del kayak s´em va fer curt i a la vegada va anar molt bé per descansar ses cames.

Una vegada acabat de remar, tocava tornar al punt on haviem deixat ses bicis per pedaletjar fins a un punt de control on ens donarien el darrer mapa per fer la darrera secció de tornada al poble de arrancada, Xermade.

En total van ser 45 balizas, 7 hores i mitja de raid, amb diferentes seccions i disfrutant de aquesta modalitat, poc a poc vam anar a millor, seguint amb una bona intensitat i sense gaires errors (gràcies al gran orientador que duiem) i ens vam colar al tercer lloc de la classificació general èlit! jeje


Segons a meta però com l´equip de buff 2 era mixte, amb la bonificació corresponent (-5% del temps) ens va adelantar.


Es va fer molt entretengut i divertit jeje a la vegada que cansat però bé, es va dur bé!

Ara a deixar de banda aquest maravellós món... De moment, jeje més andavant ja veurem.

A centrar-se amb la preparació per la temporada de curses de muntanya, estic molt content amb les meves sensacions, pas a pas anam millorant i disfrutant que això és el més important!


Pas a pas!